Digital markedsføring på Internett har tatt helt av. Man regner med at netthandelen økte med over 60% bare de første månedene i 2020. Utrolig nok har internett har nesten 5 milliarder brukere. Det kommer frem på Worldometers, i følge American Library Assosiation (ALA) den beste gratis referansesiden på nett.

Med så mange som er pålogget til nettet daglig, vet vi at vi kan nå nesten hele verden. Man kan kalle Internett en industri i seg selv når den er så stor, og mange kjenner den som tema for den fjerde industrielle revolusjon. Men internett knytter alle de store industriene sammen.

Marked for markedsførere

Markedet er så stort at selv små bedrifter kan realisere en drøm med de riktige verktøyene. Når man kjøper en bil til bedriften din, er den ikke ferdig. Den trenger led-barer, verktøyskrin, hyller rødt design. Slikt utstyr fra worksystem gir bedriften et ansikt utad.

Utfyller hverandre

Alle metodene utfyller hverandre. En hjemmeside er kanskje ikke nok. Men kobler man den til en profil på Instagram kan man legge ut flotte bilder fra arbeidsdagen. Med linken til hjemmesiden kan bedrifter ta kontakt for en avtale. En profesjonell profil på LinkedIn viser hvilke kvalifikasjoner man har.

Norske bedrifter må ta sjansen

Mange går glipp av mange muligheter ved å se for snevert. Med en informativ hjemmeside er man i gang med noe som kan bli levebrød for framtiden. Se hvordan worksystem.no har gått fra en liten bedrift til å være bransjeledende.